fredag 13 april 2012

Nyhetsmorgon på TV4

Idag var Jennie Benjaminsson gäst hos Nyhetsmorgon på TV4. Jennie driver företaget Kalasgott och har nu gett ut sin första kokbok. Därav anledningen till tv-reportaget. I kokboken har hon använt sig av (bl a) min keramik. Jag har inte sett boken själv än, väntar spänt, men är säker på att det ser urläckert ut. Idag hade hon med sig några av mina produkter som visades upp i tv-rutan. Jätteroligt och supersnyggt! Här kommer lite bilder på hur det såg ut:

Jennie, Steffo och gänget. Om man tittar lite noga syns ett turkost fat och en kanna från mig.

Steffo och kannan.

Det är ett sådant stort nöje att se sin keramik komma till användning. Först när maten ligger på faten är det klart =)

 Denna bilden kommer inte från tv-inslaget idag. Men den kommer från Jennie, som gjort ett reportage om glasstårtor. Och eftersom bilden är så läcker så får den komma med här nu ändå.


fredag 6 april 2012

KONSTRUNDA!

Idag startar konstrundan i hela skåne! Givetvis har vi på Per Helsas gård också öppet. Solen skiner, lite kallt i luften - men helt perfekt väder för att ge sig ut och se på konst och konsthantverk. I min butik finns en del nya saker. Jag har gjort en del stora fat som nu står framme på hyllor och bord. Jag har även hunnit prova mitt nya kavelbord och resultaten av det är ovala fat samt några fina små skrin. Jag lägger in lite bilder som aptitretare:

Pinuppa och gula flygplan. 
Sommar och fjärilar. 
Vitt fat med luktärter.
 "Vill du gifta dig med mig?"
Skrin med romantisk utsida......
...och en lite syndigare insida...
GLAD PÅSK!!
VÄLKOMNA TILL PER HELSAS GÅRD!
MINA ÖPPETTIDER: ALLA PÅSKDAGAR 11-17
(stängt på tisdag)