fredag 14 oktober 2011

Uppdatering, Unik Form, Semesterstängt några dagar.

Som sagt, sommaren gick och turisterna åkte hem. Jag fördjupade mig i verkstadsarbete och glömde allt om att emellanåt uppdatera texten här....

Jag är mitt uppe i alla olika typer av jobbplaner. Första prio är att bli klar med alla de beställningar som inkom under förra Formex-mässan. En del är redan ivägskickade till väntande kunder. Andra kommer att sändas de närmaste veckorna. Sen har jag ju mina egna hyllor i butiken som behöver fyllas på med nya fräscha produkter. Det är också på gång. Jag håller bland annat på att göra lite prover på någon ny färg. Alltid lika roligt och spännande att göra helt nya saker! Det är ju därför jag valt att bli keramiker - att få utveckla, forma och tänka kreativt!!

Snart kommer även Alla Helgona Helgen! Då kan jag rekommendera alla att ta sig en liten utflykt till Staffanstorp och Hulténs möbelvaruhus! Där kommer att finnas ca 30 konsthantverkare (inklusive mig själv) deltagandes i ett arrangemang som heter "Unik Form". Kom och shoppa julklappar, eller bara njut av alla duktiga konsthantverkare.

Men innan dess så ska jag faktiskt ha några dagars semester! Otroligt välförtjänta och efterlängtade dagar ska jag lova! Minns inte när jag hade semester sist faktiskt. Så nu på lördag d.15 okt och till och med tisdag d. 18 okt så är min butik stängd! Jag kommer att befinna mig lite i småland och lite i köpenhamn - dock inte på samma dag =). Butiken är öppen igen på onsdag d. 19 okt - så välkomna igen då!