söndag 24 juli 2011

Båstad Hantverksmarknad 29-31 juli.

Nu har vi kommit en bra bit in på sommaren och turistsäsongen. Min butik är öppen sex dagar i veckan och det är mycket besökare i denna månaden. Jätteroligt! Så härligt att möta alla kunder! Alla är väldigt trevliga och har många fina saker att säga om min keramik.

Nästa helg kommer jag att vara med på Båstads Hantverksmarknad. Den börjar på fredagen d. 29:e och slutar på söndagen d. 31:e. Se gärna lite mer info på deras hemsida www.hantverksmassan.se och läs gärna i deras mässtidning som man kan ladda ner från hemsidan. Jag kommer att delta som "Speciellt inbjuden utställare". Det ska bli så roligt och jag hoppas verkligen att det kommer att bli kanonväder och många besökare! Min butik kommer att vara öppen som vanligt. Konstnären och väninnan Mary Göransson Palmer kommer att finnas på plats i butiken. Så välkomna både till hantverksmässan och till ystad.
För er som kommer förbi Ystad och till Per Helsas gård: Ni måste göra ett besök hos min grannar och Café Helsa På (Ystads bästa café!). Visst är det snyggt när de har fyllt skålen med jordgubbar!!